Ruitschade auto

De meeste verzekeraars hebben afspraken met ruitherstellers waardoor u profiteert van een verlaagd eigen risico. Informatie daarover vindt u vaak op uw groene kaart. Ruitschades zijn in principe verzekerd op een casco- of beperkt casco-dekking al komen er ook wel andere varianten voor. Twijfelt u over de regeling in uw polis, neem dan eerst even contact met ons op.
De polisvoorwaarden van Van der Linden Assuradeuren bevatten regelingen voor de onderstaande herstellers:

Carglass

Wanneer u uw ruitschade laat herstellen bij Carglass wordt uw eigen risico verlaagd. Voor ruitreparaties heeft u dan geen enkel eigen risico en bij een ruitvervanging is het eigen risico maximaal € 150,-. Als op uw autopolis de voorwaarden "Top" van toepassing zijn dan heeft u ook bij ruitvervanging geen eigen risico.

Autotaalglas

Ook wanneer u uw ruitschade laat herstellen bij Autotaalglas wordt uw eigen risico verlaagd. Voor ruitreparaties heeft u dan geen enkel eigen risico en bij een ruitvervanging is het eigen risico maximaal € 150,-. Als op uw autopolis de voorwaarden "Top" van toepassing zijn dan heeft u ook bij ruitvervanging geen eigen risico. Klik op het logo om meteen een afspraak te maken.
Bezoekadres:
Patersplein 1
6351 EW Bocholtz

Postadres:
Postbus 20017
6350 AA Bocholtz

Telefoon: 045 - 568 81 00
Telefax : 045 - 568 81 01
E-mail: info@vdlinden.nl