Over ons

Het vinden van de juiste antwoorden begint bij het stellen van de juiste vragen maar hoe weet je nu wat de juiste vragen zijn? Wij voorzien je van de juiste kennis en beschikken over de kunde om voor jou de juiste vragen te stellen. Dat geeft je de kracht om de juiste financiële beslissingen te nemen voor jouw gezin en/of bedrijf.
Wanneer je het prettig vindt om zaken die belangrijk zijn voor jou te bespreken met een onafhankelijk adviseur, dan profiteer je waarschijnlijk het meest van onze ondersteuning. Financiële keuzes dien je zelf te maken maar wij helpen jou om die te kunnen maken. Grip op jouw financiële zaken realiseren wij via kennis, kunde en kracht.

Kennis, kunde en kracht

Informatie was nog nooit zo eenvoudig bereikbaar. Vrijwel altijd en overal hebben we via de digitale snelweg toegang tot alle mogelijke informatie. Informatie wordt echter pas kennis als je die koppelt aan jouw eigen persoon, jouw ervaringen en jouw situatie. Veel financiële keuzes moeten door jou slechts een enkele keer in jouw leven gemaakt worden en daarom is het lastig om uit al die informatie precies dát te filteren wat belangrijk is voor jou.
Gelukkig hebben wij dagelijks te maken met uiteenlopende maar toch vergelijkbare situaties en zo kun je profiteren van onze ervaring. Wij voorzien je van relevante informatie en stellen jou de vragen waarvan wij weten dat ze van belang kunnen zijn. Zo kom je van informatie tot kennis.
Ieder zijn vak en wij vinden financieel advies het allerleukste vak dat er is. Vanuit die passie hebben wij geleerd om jou in staat te kunnen stellen eigen keuzes te maken. Een deel van onze kunde wordt daarmee ook jouw kunde en dat geeft jou de kracht om de juiste financiële keuzes te maken voor jouw gezin en/of bedrijf.

Persoonlijk en dichtbij

Steeds meer contacten en informatiestromen lopen digitaal. Ingenieuze software en websites kunnen heel veel voor je doen om inzicht te krijgen in jouw financiële situatie of om jouw schade te regelen. Ook wij gebruiken natuurlijk steeds meer digitale hulpmiddelen om jou en ons tijd te besparen. Je weet bij ons echter dat er uiteindelijk direct in jouw eigen regio altijd iemand is die jou persoonlijk te woord kan staan. Dat kan bij ons op kantoor maar ook bij jou thuis of op de zaak.

Niet eenmalig maar doorlopend

Soms kunnen zaken snel veranderen, zowel bij jezelf als in de wereld om je heen. Op ons kun je ook weer rekenen wanneer jouw situatie vraagt om nieuwe keuzes. Wij voorzien je via diverse kanalen van relevante informatie zodat je kunt inschatten in hoeverre jouw situatie aanpassing behoeft.

Verzekerd van steun

Elk gezin en bedrijf heeft financiële producten nodig en vaak zijn dat verzekeringen. Op het moment dat u een beroep doet op een verzekering blijkt de waarde van zo'n polis. Op dat moment is het fijn dat wij aan uw kant staan en ervoor zorgen dat u krijgt waarop uw recht heeft en dan ook nog zo snel mogelijk. Onze kennis van de producten en onze invloed bij de aanbieders zorgen ook ervoor dat u veel sterker staat dan wanneer u in uw eentje de strijd zou moeten aangaan. Wij lezen ook de kleine lettertjes voor u en weten wat die betekenen!

Wat u van een onafhankelijk financieel adviseur kunt verwachten?

Een greep uit onze diensten

Hiernaast kunt u lezen wat wij voor u doen. Inzicht in uw financiële zaken is wat ons betreft het allerbelangrijkst en u kunt daarbij denken aan o.a. de onderstaande adviesgebieden en financiële producten:
  • Schadeverzekeringen voor particulieren
  • Hypotheken
  • Levensverzekeringen
  • Pensioenen (individueel en collectief)
  • Financiële Planning
  • Risk Management voor bedrijven
  • Arbeidsongeschiktheid ondernemers
  • Werknemersverzekeringen
  • ..... de lijst is zeker niet uitputtend!

Meer informatie op Finfin

Wat zijn de voordelen van een financieel adviseur?

De keuze voor een financieel adviseur levert je veel op. Vaak bespaar je zelfs op je verzekeringen. Lees de 9 voordelen van een onafhankelijk adviseur. Lees meer >>

Bezoekadres:
Patersplein 1
6351 EW Bocholtz

Postadres:
Postbus 20017
6350 AA Bocholtz

Telefoon: 045 - 568 81 00
Telefax : 045 - 568 81 01
E-mail: info@vdlinden.nl

bel ons direct