Volmachtbedrijf

Ons zusterbedrijf Van der Linden Assuradeuren beschikt over volmachten van diverse verzekeraars waardoor zij zelf polissen mogen accepteren en schades afhandelen zonder tussenkomst van die verzekeraars. Datzelfde geldt voor Mandaat Assuradeuren dat, net als ons, deel uitmaakt van de Heilbron Groep.
De producten en de dienstverlening van Van der Linden Assuradeuren worden zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van onze klanten. U merkt dat o.a. aan uitgebreide dekkingen tegen concurrerende premies, snelle administratie en een soepele en snelle schadebehandeling als het nodig is. Wij zijn op deze manier ook veel minder afhankelijk van verzekeraars en kunnen in uw regio passende afspraken maken met bijvoorbeeld experts en schadeherstellers. Doordat wij werken met vaste partners die ons ook kennen kunnen wij uw belang optimaal in de gaten houden!

Op de website van Van der Linden Assuradeuren vindt u meer informatie. Mocht er sprake zijn van conflicterende belangen tussen onze twee bedrijven dan volgen we de daarvoor opgestelde procedure.
Bezoekadres:
Patersplein 1
6351 EW Bocholtz

Postadres:
Postbus 20017
6350 AA Bocholtz

Telefoon: 045 - 568 81 00
Telefax : 045 - 568 81 01
E-mail: info@vdlinden.nl