Uw team

Wij proberen er alles aan te doen om u en uw situatie zo goed mogelijk te kennen. We kunnen ons echter ook goed voorstellen dat u ons wat beter wilt leren kennen en daarvoor krijgt u hier de gelegenheid!

 Terug

Victor Keerssemeeckers

Medewerker binnendienst

Tijdens mijn opleiding aan het M.E.A.O. heb ik 6 weken stage gelopen bij een vestiging van de Rabobank, hetgeen mij zo goed was bevallen dat ik daarna het gevoel had dat het bank- en/of verzekeringswezen wel iets voor mij zou kunnen zijn. Na mijn middelbare school heb ik ongeveer anderhalf jaar bij een bedrijf in Heerlen (OGON) de (auto)verzekeringsportefeuille beheerd, waarna ik in 1978 in dienst kwam bij verzekeraar Helvetia Ongevallen, het latere Elvia Verzekeringen.
Ik ben begonnen als schadecorrespondent en daarna tevens als acceptant en relatiebeheerder werkzaam geweest op het districtskantoor te Maastricht. Één van onze relaties was het kantoor van Frits van der Linden, waarmee wij altijd een prettig contact hadden.
Bij Helvetia Ongevallen waren mijn huidige collega‘s Guus (die ik al van de middelbare school en van de tribune van de toenmalige eredivisionist MVV kende) en Ben al werkzaam. Onze samenwerking duurt nu dus al enkele decennia lang.
Als gevolg van centralisatie van werkzaamheden werd het regiokantoor van Elvia Verzekeringen in 1999 gesloten, waarna ik de mogelijkheid kreeg (en heb aangegrepen) om bij mijn huidige werkgever in Bocholtz te beginnen als binnendienstmedewerker voor de zakelijke relaties.

Hobbies:
Voetbal is altijd mijn grote hobby geweest, vroeger zelf als actief speler, later ook nog een aantal jaren als jeugdleider bij teams waar mijn zoon Dennis heeft gespeeld. Momenteel ben ik alleen nog maar als toeschouwer betrokken bij het voetbal, soms langs het veld, soms voor de tv.
In mijn vrije tijd wandel en jog ik graag. Daarnaast ga ik geregeld met plezier naar het theater, waar met name musicals, cabaret en muziekvoorstellingen de voorkeur hebben.Victor Keerssemeeckers
Ik ben geboren en getogen in Amby (Maastricht), waar ik nu nog steeds woon met mijn echtgenote Gertie en onze kinderen: zoon Dennis en dochter Nancy.

Victor is sinds medio 1999 aan de slag bij ons.

WFT-kwalificaties
  • Basis
  • Schade particulier
  • Schade zakelijk
Bezoekadres:
Patersplein 1
6351 EW Bocholtz

Postadres:
Postbus 20017
6350 AA Bocholtz

Telefoon: 045 - 568 81 00
Telefax : 045 - 568 81 01
E-mail: info@vdlinden.nl

bel ons direct