Uw team

Wij proberen er alles aan te doen om u en uw situatie zo goed mogelijk te kennen. We kunnen ons echter ook goed voorstellen dat u ons wat beter wilt leren kennen en daarvoor krijgt u hier de gelegenheid!

 Terug

Sjaak Verpoort

Medewerker binnendienst

Na het behalen van mijn HEAO diploma en het vervullen van mijn militaire dienst, heb ik de kans gekregen om bij "Van der Linden" aan de slag te mogen gaan. Al vrij snel was het voor mij duidelijk dat ik in het familiebedrijf mijn draai kon vinden en er waren volop mogelijkheden om me te ontwikkelen in de verzekeringsbranche.
Het meest sprak me de persoonlijke benadering van de klanten aan, het waren en zijn geen nummers. En nu na bijna 30 jaar is de persoonlijke benadering nog steeds een van de speerpunten van ons bedrijf.
Het krijgen van een schade is voor de klant een minder plezierige en emotionele gebeurtenis. Met mijn ervaring en toewijding probeer ik de schade correct, snel en in het belang van de klant af te wikkelen.

Als zoon uit een mijnwerkersgezin uit Terwinselen is hulpvaardigheid en loyaliteit er met de paplepel ingegeven. De "niet klagen, maar dragen" mentaliteit heeft mijn karakter gevormd.

Buiten het werk om ben ik een echte familieman en sportliefhebber waarbij vooral schaatsen, wielrennen en voetbal mijn speciale aandacht hebben.

Vanaf de lagere school ben ik een fanatiek Roda JC supporter en mis zelden een thuiswedstrijd. Mijn overige hobby's zijn wandelen en fietsen tijdens de vakanties in Drenthe.Eerlijk duurt het kortst: geef meteen openheid van zaken bij een schade om vertraging te voorkomen.
- Sjaak Verpoort
Sjaak Verpoort
Opgegroeid in Kerkrade maar woont al geruime tijd "net over de grens" in Heerlen.

Getrouwd en trotse vader van 1 dochter.

Sinds 1987 bij ons.

WFT-kwalificaties
  • Basis
  • Schade particulier en Schade zakelijk
Bezoekadres:
Patersplein 1
6351 EW Bocholtz

Postadres:
Postbus 20017
6350 AA Bocholtz

Telefoon: 045 - 568 81 00
Telefax : 045 - 568 81 01
E-mail: info@vdlinden.nl

bel ons direct