Uw team

Wij proberen er alles aan te doen om u en uw situatie zo goed mogelijk te kennen. We kunnen ons echter ook goed voorstellen dat u ons wat beter wilt leren kennen en daarvoor krijgt u hier de gelegenheid!

 Terug

Jesse Canisius

Kantoordirecteur | Adviseur bedrijven

In februari 2007 rondde ik mijn opleiding HEAO Bedrijfseconomie af met een afstudeerscriptie bij Van der Linden Adviesgroep. Ook al voor deze laatste stage heb ik kennis mogen maken met het familiebedrijf. In deze periode werd ik steeds enthousiaster over de veelzijdigheid van het verzekeringsvak.
Snel waren we het eens dat mijn financiële inzichten in combinatie met een adviserende rol mij het beste lag. Als adviseur schadeverzekeringen en inkomen ben ik sindsdien met veel plezier werkzaam. In de functie van kantoordirecteur vertegenwoordig ik graag ons mooie en kundige bedrijf.
Het klinkt misschien gek als ik zeg dat ik een passie heb voor risico's. Maar het zorgen voor zekerheid bij particuliere en zakelijke relaties geeft mij steeds weer een goed gevoel.
Ik zeg dan ook vaker dat niet alles te verzekeren is en ook lang niet alles hoeft verzekerd te worden, zo lang je er maar goed over nagedacht hebt. De risico's die je financieel niet kunt dragen, kun je het beste verzekeren. Het liefst zo uitgebreid maar gunstig mogelijk. Ik ‘verzeker‘ u dan ook van maatwerk, gepaard gaande met persoonlijke aandacht en service.

Een leven buiten kantoor?
Kort en krachtig zou ik het als bourgondisch, gezellig en sportief willen omschrijven. Mijn echtgenote Jolijn heeft een passie voor food met vleeswaren en salades in het bijzonder. Met liefde zorgt ze bij Van Melik voor ambachtelijke producten o.a. onder haar familienaam Bleijlevens Vleeswaren. Zo is het bruggetje naar de voorliefde voor lekker eten snel gemaakt en houden we logischerwijs van een gezellig diner thuis of buiten de deur. Met de geboorte van onze zoon Brent in mei 2016 heeft hij ons leven compleet én een gelukkig gezin gemaakt.
Een feestje, met carnaval in het bijzonder, wordt door ons graag gevierd. In onze vrije uurtjes speelt onze familie en vriendengroep daarbij een belangrijke rol. Daarnaast is sport voor mij niet weg te denken uit mijn vrije tijd. Van kinds af aan ben ik lid van rkvvWDZ en na veel elftallen het te hebben doorlopen voetbal ik inmiddels bij het vierde elftal. Ook buiten de lijnen ben ik graag nauw betrokken bij het wel en wee van de vereniging. Regelmatig genieten we van een vakantie of kort uitstapje dat zorgt voor de rust in onze drukke leventjes. Ondernemen is risico‘s nemen en dus hoeft niet alles verzekerd te worden. Ik denk graag mee wat u zelf kunt dragen.
Het geeft een prettig gevoel als je weet dat je inkomen verzekerd is als je langdurig ziek wordt.
Op pad in ons grensgebied? Een reisverzekering is dan geen overbodige luxe.
Op pad in ons grensgebied? Een reisverzekering is dan geen overbodige luxe.
Op pad in ons grensgebied? Een reisverzekering is dan geen overbodige luxe.
- Jesse Canisius
Jesse Canisius
Getrouwd en trotse papa van Brent, als echte 'Bócheser jong' woonachtig in Simpelveld.
Aan de slag bij ons sinds begin 2007.

WFT-kwalificaties
  • Basis
  • Schade particulier
  • Schade zakelijk
  • Inkomen
Erkenningen
  • Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement
Bezoekadres:
Patersplein 1
6351 EW Bocholtz

Postadres:
Postbus 20017
6350 AA Bocholtz

Telefoon: 045 - 568 81 00
Telefax : 045 - 568 81 01
E-mail: info@vdlinden.nl

bel ons direct