Uw team

Wij proberen er alles aan te doen om u en uw situatie zo goed mogelijk te kennen. We kunnen ons echter ook goed voorstellen dat u ons wat beter wilt leren kennen en daarvoor krijgt u hier de gelegenheid!

 Terug

Frans Hoffmann

Adviseur bedrijven

Hoewel de “grote" afstand tussen mijn woonplaats Ubach over Worms (Landgraaf) en Bocholtz roet in het eten dreigde te gooien rolde ik in 1982 door de sollicitatieprocedure heen en mocht ik op 1 december bij het toenmalige Adviesburo Frits van der Linden mijn arbeidsovereenkomst tekenen. In de binnendienst zette ik toen mijn stappen in het assurantievak in het bedrijf dat Frits van der Linden toen samen met zijn vrouw Marlies runde.Na een interne opleiding door vakmensen van Nationale Nederlanden volgde ik snel achter elkaar de opleidingen die mij het assurantiediploma B en A verschaften.
Al snel kreeg ik de gelegenheid om in de avonduren onze particuliere klanten te bezoeken en te voorzien van advies op het gebied van schade-, levensverzekeringen en hypotheken. Door de groei van het kantoor in zowel klanten als personeel bekwaamde ik me meer in de advisering van onze zakelijke relaties. Als Register Adviseur in Assurantiën adviseer ik ook nu nog onze zakelijke relaties en spar ik dagelijks met hen over de risico‘s waarmee zijn binnen en buiten hun onderneming geconfronteerd worden.

Privé
Inmiddels ben ik al heel wat jaartjes getrouwd met mijn jeugdliefde Ans. Samen hebben we 2 volwassen zonen. Ans en ik genieten graag van de buitenlucht door te fietsen in met name de grensstreek van onze woonplaats of te wandelen in het Wormdal of het Heuvelland (voor mij toch wel het mooiste stukje Nederland). De uren die overblijven, ben ik bestuurlijk betrokken bij de plaatselijke voetbalclub UOW ‘02.Frans Hoffmann
Honkvast in werk en privé: wonend in Ubach over Worms, getrouwd met zijn jeugdliefde en samen twee volwassen zoons

In 1982 in dienst getreden bij onze oprichters.

WFT-kwalificaties
  • Basis
  • Schade particulier
  • Schade zakelijk en Inkomen
Erkenningen
  • Registeradviseur in Assurantiën (RAiA)
Bezoekadres:
Patersplein 1
6351 EW Bocholtz

Postadres:
Postbus 20017
6350 AA Bocholtz

Telefoon: 045 - 568 81 00
Telefax : 045 - 568 81 01
E-mail: info@vdlinden.nl

bel ons direct