Uw team

Wij proberen er alles aan te doen om u en uw situatie zo goed mogelijk te kennen. We kunnen ons echter ook goed voorstellen dat u ons wat beter wilt leren kennen en daarvoor krijgt u hier de gelegenheid!

 Terug

Drs. Roger van der Linden

pensioenadviseur en volmachtbeheerder

Ondanks dat ik opgroeide met het kantoor aan huis was het niet vanzelfsprekend dat ik zomaar even dat bedrijf zou overnemen. Na een studie bedrijfseconomie ontdekte ik echter toch mijn passie voor zowel financieel advies als vooral ook het ondernemerschap.
Het verschil maken met en voor mensen is wat ik elke dag weer zo mooi vind aan mijn werk.
Na zo'n 20 jaar als directeur heb ik het bedrijf vol vertrouwen overgedragen aan een nieuwe eigenaar en een jongere directeur met nieuwe ideeën voor een mooie toekomst.

En als ik niet aan het werk ben?
Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo heel goed ben in "niets doen" waardoor ik ook buiten mijn werk een druk baasje ben. Ik probeer op de juiste momenten tijd te hebben voor Birgitt, Max en Lieke en in een gezin met twee werkende ouders en twee bijna volwassen kinderen blijkt dat niet altijd mee te vallen. Rust en ontspanning vind ik ook in het sporten en het liefst ben ik 's ochtends voor dag en dauw hardlopend onderweg in ons Heuvelland.Nadat ik vroeger altijd gevoetbald heb ben ik nu al een jaar of tien een vrij fanatieke hardloper met inmiddels 7 voltooide marathons op mijn naam. Sinds 2017 loop ik die marathons voor Kika en met de door mij opgerichte Stichting For a Kid's Smile hebben we inmiddels meer dan € 130.000 opgehaald voor het onderzoek naar kinderkanker. De passie voor voetbal is niet weg maar uit ik nu als bestuurslid van mijn clubje WDZ en als supporter van Roda JC.
Als laatste maakt ook vrijwilligerswerk een groot deel uit van mijn leven. Nadat ik eerder al actief ben geweest bij een tennisclub, als penningmeester bij een speelzaal en in diverse feestcommissies gaat het nu voornamelijk om WDZ en branchevereniging Adfiz. Samen met anderen iets betekenen voor de maatschappij geeft een enorme voldoening, ook al kost het soms erg veel tijd.
Bij Adfiz, onze landelijke brancheorganisatie met meer dan 600 collegabedrijven als lid, bekleed ik inmiddels de functie van voorzitter. Ik vertegenwoordig de branche daarbij o.a. bij verzekeraars, SIVI, de Autoriteit Financiële Markten en sinds een aantal jaar ook in de Europese Politiek via Bipar (Brussel). Bovendien maak ik deel uit van het hoofdbestuur van MKB Nederland.
Vakanties met Birgitt alleen of inclusief de kinderen zijn voor mij steeds weer hoogtepunten met heel veel tijd voor elkaar en de gelegenheid om prachtige plekken te bezoeken. Dat kan kort bij huis, wat verder weg in Europa maar ook daarbuiten zijn. Maar tussendoor vergeten we niet te genieten van b.v. een wandeling door het Heuvelland of een etentje op een gezellig terras!Zelfstandig ondernemer worden? Check eerst het risico van arbeidsongeschiktheid!
Twijfelt u of uw schade onder een verzekering valt? Neem voor de zekerheid altijd even contact op!
- Drs. Roger van der Linden
Drs. Roger van der Linden
Getrouwd met Birgitt en vader van Max en Lieke

Geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Bocholtz

Bij ons aan de slag sinds 1993

WFT-diploma's
  • Basis
  • Schade particulier
  • Schade zakelijk
  • Inkomen
  • Vermogen en Pensioen
Bezoekadres:
Patersplein 1
6351 EW Bocholtz

Postadres:
Postbus 20017
6350 AA Bocholtz

Telefoon: 045 - 568 81 00
Telefax : 045 - 568 81 01
E-mail: info@vdlinden.nl

bel ons direct