Uw team

Wij proberen er alles aan te doen om u en uw situatie zo goed mogelijk te kennen. We kunnen ons echter ook goed voorstellen dat u ons wat beter wilt leren kennen en daarvoor krijgt u hier de gelegenheid!

 Terug

Drs. Anja Beugels-van der Linden

Directeur en financieel planner

Toen ik begin 1993 in de eindfase van mijn studie bedrijfseconomie/accountancy belandde kwam ik met mijn vader, oprichter van ons bedrijf, in gesprek over een nieuwe stroming binnen de financiële dienstverlening “Persoonlijke Financiële Planning".
Een innovatieve manier van advisering op het gebied van met name oudedags- en nabestaandenvoorzieningen waarbij bestaande voorzieningen in beeld gebracht worden, advies wordt gegeven om situaties beter aan te laten sluiten op wensen en waarbij binnen dit alles naar fiscale optimalisatie gestreefd wordt. Een perfecte mix tussen het benutten van gespecialiseerde financiële en fiscale kennis en het inzetten van de mogelijkheden van geavanceerde software. Aspecten die mij bijzonder aanspraken, getuige het feit dat ik op dat moment mijn scriptie over het Nederlandse pensioenstelsel aan het schrijven was.
Om een lang verhaal kort te maken: terwijl ik al in sollicitatieprocedures voor een baan als accountant zat besloot ik om in dienst te treden bij het verzekeringsbedrijf van mijn ouders om daar als financieel planner aan de slag te gaan. Een keuze waar ik nooit spijt van heb gehad want tot op de dag van vandaag doe ik dit werk met veel plezier. Ik vind het elke keer weer bijzonder om door klanten volledig in vertrouwen genomen te worden en geniet van de vaak intensieve persoonlijke contacten.
Nu ik al bijna 25 jaar werkzaam ben zijn veel situaties die eerst slechts een planning/scenario waren werkelijkheid geworden zowel in positieve als negatieve zin. Op zo‘n momenten volledig klaar staan voor je relatie en samen kunnen constateren dat de zaken goed geregeld zijn geeft mij de ultieme voldoening!

Mijn vrije tijd besteed ik grotendeels aan mijn gezin dat naast mijzelf uit mijn man Roel en 2 kinderen Bram en Janneke bestaat. Gezellig met zijn allen bij elkaar zijn geeft mij de optimale ontspanning. Dat kan zowel in en om ons huis in Kerkrade Centrum zijn als tijdens een vakantie in onbekende oorden. Daarnaast ben ik met veel plezier actief in diverse (vrouwen)netwerken en vriendenclubs.Drs. Anja Beugels-van der Linden
Geboren in Bocholtz maar woont al jaren in Kerkrade met man Roel, zoon Bram en dochter Janneke.

Werkt bij ons sinds 1993.

WFT-kwalificaties
  • Basis
  • Schade particulier
  • Schade zakelijk
  • Inkomen
  • Vermogen
  • Hypotheken en Consumptief krediet
Erkenningen
  • Gecertificeerd Financieel Planner
Bezoekadres:
Patersplein 1
6351 EW Bocholtz

Postadres:
Postbus 20017
6350 AA Bocholtz

Telefoon: 045 - 568 81 00
Telefax : 045 - 568 81 01
E-mail: info@vdlinden.nl

bel ons direct