Uw team

Wij proberen er alles aan te doen om u en uw situatie zo goed mogelijk te kennen. We kunnen ons echter ook goed voorstellen dat u ons wat beter wilt leren kennen en daarvoor krijgt u hier de gelegenheid!

 Terug

Chantal Sluysmans-Stassen

Medewerkster binnendienst

Mijn interesse in financiële zaken werd al vroeg gewekt doordat ik als kind de financiële administratie van het bedrijf van mijn ouders mocht bijhouden. Na mijn studie accountancy rolde ik in 1993 het bank- en verzekeringswezen in om daar nooit meer weg te gaan.
Doordat ik beschik over kennis in een breed gebied ben ik inzetbaar in de uitvoering van diverse werkzaamheden. Dit geeft mij de afwisseling die ik nodig heb om optimaal te kunnen functioneren. Door mijn kritische houding zie ik het als een uitdaging om verzekeringsmaatschappijen alert te houden als het gaat om een correcte verwerking van mutaties en serviceverlening naar klanten toe. Ik vind het prettig om binnen een klein en enthousiast team de dienstverlening naar klanten toe continu te verbeteren.

Ook buiten mijn fulltimebaan verdiep ik me regelmatig in financiële zaken door het bijhouden van vakliteratuur, zodat mijn kennis up-tot-date blijft. Daarnaast help ik, binnen een beperkte familie- en kennissenkring, bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.
In mijn vrije tijd ga ik graag shoppen; samen met een stel vriendinnen maken we daar telkens een hele happening van. Ook breng ik regelmatig een bezoek aan het theater: ik hou erg van muziek- en cabaretvoorstellingen.
In de zomer trekken we er vaak op uit en zijn mijn man en ik meestal aan het water te vinden. Ook kan ik heerlijk ontspannen en van het zonnetje genieten in onze eigen mooie tuin.Voorkomen is nog altijd beter dan verzekeren!
Eerlijk duurt het kortst: geef meteen openheid van zaken bij een schade om vertraging te voorkomen.
- Chantal Sluysmans-Stassen
Chantal Sluysmans-Stassen
Oorspronkelijk uit Neerbeek maar woont al meer dan 10 jaar met haar echtgenoot in Partij.
Bij ons sinds 2011 na de overname van kantoor Mertens uit Gulpen.

WFT-kwalificaties
  • Basis
  • Schade particulier
  • Schade zakelijk
  • Inkomen
  • Vermogen
  • Hypotheken en Consumptief krediet
Bezoekadres:
Patersplein 1
6351 EW Bocholtz

Postadres:
Postbus 20017
6350 AA Bocholtz

Telefoon: 045 - 568 81 00
Telefax : 045 - 568 81 01
E-mail: info@vdlinden.nl

bel ons direct