Uw team

Wij proberen er alles aan te doen om u en uw situatie zo goed mogelijk te kennen. We kunnen ons echter ook goed voorstellen dat u ons wat beter wilt leren kennen en daarvoor krijgt u hier de gelegenheid!

 Terug

Ben Frederix

Hoofd binnendienst

Na eerst werkzaam te zijn geweest op de planning bij een General Motors-dealer en het vervullen van mijn militaire dienstplicht kwam ik per toeval terecht in de verzekeringsbranche. Startend als acceptant bij een verzekeraar heb ik mij door vaktechnisch gerichte studies verder verdiept in het verzekeringsvak waardoor ik diverse andere functies heb gehad. Naast het verzekeringstechnische werk boeide het me nog meer dat ik mensen kon helpen als ze schade hadden geleden of om risico‘s tegen een aanvaardbare premie en voorwaarden af te kunnen dekken. Na bijna 25 jaar deed zich de mogelijkheid voor om over te stappen naar van der Linden Adviesgroep.
Deze overstap gaf mij de toegang tot het beste van twee werelden. Aan de ene kant als tussenpersoon korter bij (en achter) de klant staan en nog directer mensen kunnen helpen en ondersteunen en aan de andere kant als Gevolmachtigde van diverse verzekeraars meer mogelijkheden hebben om naar oplossingen te zoeken voor het afdekken van individuele risico‘s en maatwerk af te leveren. Ons Assuradeurenbedrijf geeft me ook de mogelijkheid om speciaal en exclusief voor onze klanten producten en diensten te bedenken en te ontwikkelen waardoor we toch net iets extras aan onze dienstverlening kunnen toevoegen.

En als ik niet aan het werk ben?
De drukke tijd van iedere dag intensief bezig zijn in de atletiek en de volleybalsport als actief speler, trainer, organisator en bestuurder ligt al weer enige tijd achter me. Ik ben nog wel actief bezig maar nu beperkt zich dat tot wandelen in ons mooie Zuid-Limburgse landschap en is het buiten het genieten van de natuur ook heerlijk om op tijd te rusten op een terrasje. Dat wandelen doe ik overigens ook graag op vakantie in Oostenrijk en Zuid Tirol en natuurlijk mijn favoriete vakantieland Spanje.
Als kind van een Maastrichtse stadse moeder en een vader van het platteland heb ik al vanaf mijn jeugd mogen genieten van het beste dat Limburg op cultureel gebied te bieden heeft. Ik heb dan ook grote interesse in de Limburgse muziek en folklore. Ik kan mijn vrije tijd dus met vele leuke activiteiten invullen. En als er nog tijd rest wordt die zeker ingevuld door mijn kinderen en anders wel door mijn kleinkinderen.Ben Frederix
Geboren en getogen in Maastricht en sinds 1999 bij ons.
Getrouwd, vader van 3 kinderen en trotse opa van 7 kleinkinderen.
Overtuigd Limburgofiel

Bezoekadres:
Patersplein 1
6351 EW Bocholtz

Postadres:
Postbus 20017
6350 AA Bocholtz

Telefoon: 045 - 568 81 00
Telefax : 045 - 568 81 01
E-mail: info@vdlinden.nl

bel ons direct