Aangesloten bij

Adfiz is dé branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs in Nederland. Zij versterken de kracht van de aangesloten financieel adviseur zodat die zich kan richten op het allerbelangrijkste: de klant inzicht geven bij het nemen van financiële beslissingen. Als belangenbehartiger bij o.a. overheid, politiek, toezichthouders en aanbieders van financiële producten werkt zij aan een positie die de adviseurs in staat stelt om het belang van hun klanten te dienen.
Bij de aangesloten kantoren werken zo'n 15.000 personen en die bedienen circa 7 miljoen relaties. Wij zijn al tientallen jaren lid van Adfiz en haar voorganger NVA. Sinds enkele jaren maakt onze algemeen directeur Roger van der Linden deel uit van het landelijk bestuur en hij bekleedt sinds 2015 de functie van vice-voorzitter.
Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Op Finfin van Adfiz kun consumenten zich oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen. Brancheorganisatie Adfiz vindt het van belang dat consumenten in staat worden gesteld om ook op internet onafhankelijke informatie te vinden en laagdrempelig toegang kunnen krijgen tot onafhankelijke adviseurs. Op Finfin vindt u veel waardevolle informatie, kunt u (zelfs anoniem) financiële vragen voorleggen aan de aangesloten adviseurs en kunt u uiteraard ook contact leggen met een adviseur .
Wij maken deel uit van Finfin en zijn betrokken bij het vullen van het platform, het delen van de informatie en het beantwoorden van vragen. Ook op deze site treft u regelmatig links aan naar informatie van Finfin.
RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. U wordt bij RegioBank geholpen door een lokale zelfstandige adviseur en daar zijn wij er één van. Wij weten wie u bent en wat er speelt in uw omgeving. Op deze manier kunnen we u echt advies op maat geven.
De dienstverlening van de RegioBank is breed met goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. En u regelt het zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via de Mobiel Bankieren app.
RegioBank is de winnaar van de Customer Centric DNA Award 2016; de grootste publieksprijs die te winnen is op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 12.000 Nederlanders zijn zij verkozen tot de meest klantgerichte bank.
Pensioendesk Nederland is de grootste pensioenorganisatie in Nederland met enkele tientallen 40 onafhankelijke professionele pensioendeskundigen. Pensioendesk Nederland is professioneel bezig met, en binnen het pensioenvakgebied. Dit blijkt onder meer uit het opleidingstraject dat gevolgd is en de minimaal 40 permanente educatiepunten die per jaar verworven dienen te worden. Hiermee onderscheidt een pensioendeskundige zich van de reguliere pensioenadviseurs.
Wij zijn actief als Pensioendesk Zuid-Limburg en profiteren van de samenwerking door de toegang tot pensioenkennis, gebruik van de nieuwste onafhankelijke software voor pensioenberekening en het contact met de overige deskundigen binnen Pensioendesk. Wij ondersteunen werkgevers, werknemers en directeuren bij pensioenvragen en worden ook regelmatig ingeschakeld door accountants, advocaten en fiscaal juristen.
Drs. Anja Beugels-van der Linden is als gecertificeerd financieel planner aangesloten bij het FFP- Keurmerk. Het keurmerk garandeert de kwaliteit van de aangesloten planners. Zo heeft u zekerheid over de deskundigheid en objectiviteit van de adviseur die u wilt inschakelen.
Het FFP-Keurmerk bestaat sinds 1996. Om het keurmerk te mogen voeren, moet een gecertificeerd financieel planner aan strenge eisen en regels voldoen. Hierdoor kunt u vertrouwen op zijn deskundigheid, integriteit en praktijkervaring. En - belangrijker nog - op objectief, passend en toekomstbestendig advies dat u werkelijk verder helpt.
Het FFP-Keurmerk biedt u ook een aantal harde garanties waarover u meer kunt lezen op hun website.
Bezoekadres:
Patersplein 1
6351 EW Bocholtz

Postadres:
Postbus 20017
6350 AA Bocholtz

Telefoon: 045 - 568 81 00
Telefax : 045 - 568 81 01
E-mail: info@vdlinden.nl